Ervaringen

Ervaringen met Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne en de uitgevoerde behandelingen

Wij streven er continue naar, om onze cliënten een optimale service en kwaliteit te bieden. Uw ervaring is belangrijk. Ook voor degene die een plastisch chirurgische of cosmetische ingreep overweegt, zijn ervaringen van mensen die al een ingreep hebben laten uitvoeren heel belangrijk.
Heeft u ervaringen met onze kliniek en wilt u deze delen, vertelt u ons dan uw verhaal via het formulier onderaan deze pagina. Desgewenst worden uw naam en e-mailadres niet gepubliceerd.

Ook kunt u ons of onze specialisten waarderen via Zorgkaart Nederland.
Met deze waardering brengt u de kwaliteit van de zorg in Nederland in kaart en geeft u ons meer inzicht in onze eigen prestaties. Zo kunnen wij onze zorg beter afstemmen op uw wensen. Bovendien helpt uw waardering anderen in hun zoektocht naar een geschikte zorgaanbieder. Want de beste zorg, dat willen we toch allemaal?

Door op de link “plaats een waardering” te klikken kunt u een korte waardering geven van onze kliniek. Uw waardering wordt altijd anoniem door Zorgkaart Nederland geplaatst.

Wij danken u hartelijk dank voor uw medewerking en voor het door u in onze kliniek gestelde vertrouwen.

 

 

  1. Afgelopen zomer een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren op mijn 50ste. Alhoewel niet overmatig overhangen van vel voor de ogen, heb ik toch gekozen voor de ingreep. Een wereld van verschil. Geen last meer van het gevoel dat je steeds vermoeide ogen hebt en dat je je ogen wilt sluiten. Je voelt je frisser en zo kijk ik ook. De operatie viel mij alleszins mee. Het verplicht koelen van de ogen de eerste dag was ongemakkelijker, erg koud, ach het is maar 1 dag. Aan 1 kant is nog een heel klein litteken te zien, waarschijnlijk omdat daar meer vel is weggehaald. Dit litteken zal in de toekomst wel onderdeel worden van kraaiepootjes (ouderdom), dus maak mij niet teveel zorgen.

    Dhr. R. Sijm

    Behandeling: Bovenooglidcorrectie

  2. Eindelijk gegaan voor een bovenooglid correctie.
    Ik liep al jaren met hangende oogleden die steeds helemaal stuk waren.
    Ik was ziek van de spanning maar iedereen was zo relaxed en Dr. Christiano legde alles rustig uit.
    Een week van te voren begonnen met arnicatabletjes tegen de blauwe plekken en dat heeft heel goed geholpen tegen blauwe plekken, maar zeker ook de wijze van opereren van Dr. Christiano heeft daar veel aan bij gedragen.
    Na de operatie netjes alles gedaan wat mij verteld was en bijna geen last gehad.
    Na 6 dagen de hechtingen eruit!!
    Wat een resultaat!!! En wat ziet het er netjes uit!
    Ben echt zo ontzettend blij!!
    Echt een aanrader.
    Mw. M. Huisman

    M. Huisman, 5 oktober 2017

    Behandeling: Bovenooglidcorrectie

  3. Eens in de paar jaar consulteer ik Dr. D. Jairath. Ik ben ooit door ziin voorgangster dr van Nus geopereerd aan mijn borsten.

    Ik maak mij altijd zorgen dat ik opnieuw (te) grote borsten zal krijgen. Dokter Jairath heeft verschillende keren tijdens zijn spreekuur uitgebreid aandacht aan mij besteed. De laatste keer vond hij mijn vraag om een tweede operatie op zich terecht, maar hij vond het niet meteen verstandig om een operatie uit te voeren. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om mij uit te leggen waarom. Hij suggereerde – op een aardige manier – dat ik misschien ook iets af zou kunnen vallen, hoewel mijn bmi niet te hoog was. Ik mocht hem bellen als ik een operatie zou willen.
    Ik ging vol gedachten naar huis. En ik ben mijn dieet en mijn leefgewoonten heel kritisch nagegaan. Ik at wel eens uit vermoeidheid. Ik ben alle producten light gaan eten. Magere yoghurt en zo. En ik ben bij vermoeidheid uit gaan rusten. Soms maar vijf minuten.
    Ik ben tien kilo afgevallen! Gister kocht ik een nieuwe bh. ‘U draagt een veel te grote maat’ zei de winkeljuffrouw. Waarvoor dank aan dokter Jairath!
    Ik ben het bewijs van het belang van praten. Dokter Jairath zal zich mij zeker niet herinneren, ik hem des te beter!
    Heel heel hartelijk dank voor dat consult!
    Anoniem
    20 april 2017

    Behandeling: Borstverkleining

  4. Ik ben heel tevreden over de voorhoofd operatie en daarna de bovenooglid correctie.
    Ook over de service die ik heb ontvangen van Dr. Christiano was ik heel tevreden.
    De ontvangst bij de receptie en daarna de gesprekken met Dr. Christiano heb ik fijn en rustgevend gevonden.

    Bedankt voor de goede zorgen en nacontroles.

    Ik zal zeker Dr. Christiano aanbevelen.
    J.
    januari 2017

    Behandeling: Bovenooglidcorrectie

  5. Ben eind 2015 geopereerd aan mijn oren. Ik dacht er eerst heel makkelijk over van het komt allemaal wel, maar toen ik het ziekenhuis binnen kwam werd ik toch wel zenuwachtig. Ik zat eerst ook erg te twijfelen om de operatie te doen; stel dat het mislukt? Dan zal ik nog ongelukkiger worden maar ik moest het doen voor mijn gevoel. Ik kwam op de kinderafdeling terecht (15) en werd meteen op mijn gemak gesteld door de zusters even omgekleed en bijgepraat en daarna werd ik naar de narcose ruimte gereden. Kreeg een prik en later een kapje voor mijn mond waardoor de narcose werd ingediend. Ik werd wakker en had opeens een grote tulband om mijn hoofd heen. Ik had geen pijn en was ook niet misselijk toen ik wakker werd. Ik mocht al vrij snel die dag naar huis. Ik had maar geen pijn en ik voelde me goed ik was daar zo verbaasd over. Ik ben de volgende dag ook gewoon naar de stad gegaan om daar te gaan winkelen. Ik heb niet echt pijn gehad de hele periode. Ik las op internet dat mensen ontzettend veel pijn hebben gehad dus ik was een beetje bang geworden maar het viel mij allemaal mee. Gewoon af en toe een paracetemol en dan komt het allemaal goed. Alleen tijdens het slapen is het in het begin erg wennen met zo’n tulband je kan alleen maar recht met je hoofd liggen. Een week later mocht de tulband eraf, ik schrok toen wel even. Ik dacht nee dit is niet mooi, maar de dokter zei geef het even de tijd. Ik moest 4 weken lang een zweetband dragen. Mijn oren voelden erg gevoelig aan en waren opgezwollen. Nu ander halve maand verder ben ik super blij met mijn oren het ziet er prachtig uit. Ik schaam me niet meer voor mijn oren en ik kan eindelijk een pet dragen zonder dat het er raar uitziet. Mensen in mijn omgeving merkten eerst niet dat ik iets aan mijn oren had veranderd en dat is een compliment want dat betekent dat het er natuurlijk uitziet. Ik ben dokter Christiano erg dankbaar. Ik raad het mensen echt aan!

    Behandeling: Oorcorrectie

  6. Zenuwachtig dat het toch echt ging gebeuren had ik meteen spijt toen ik in de spiegel keek! Niet omdat ik teleurgesteld was maar omdat ik gigantisch baalde dat ik het niet veel eerder heb laten doen. 7 jaar te laat zeg maar… Wat een prachtig resultaat en boven verwachting mooi. Ik troost me met de gedachte dat het uitstellen waarschijnlijk niet voor niets is geweest. Het kan namelijk niet mooier dan dit, dat geloof ik simpelweg niet. De chirurg is een echte kunstenaar!

    De littekens zijn flink maar die zie je niet als je staat. Mijn tepelhof is prachtig klein en alles is esthetisch in verhouding. Wat een verlossing van al dat gewicht dat maar hing aan mijn nek en me in het sporten belemmerde. Mijn kleding zit veel prettiger en ik heb het niet meer constant warm. Toen de sport b.h. uit mocht ben ik gaan winkelen. Ik heb een traantje weggepinkt in de paskamer omdat ik me toen pas echt realiseerde hoeveel last ik heb gehad van mijn cup E. Lichamelijk maar ook geestelijk. Nu draag ik 70C, fantastisch gewoon!!

    Pijnloos is het niet maar in het ziekenhuis is de pijnbestrijding fantastisch geweest. Dat valt ook allemaal in het niet met wat je ervoor terugkrijgt.

    Ik ben een gelukkig mens!

    Behandeling: Borstverkleining

  7. Mijn borstvergroting ging zo soepel en pijnloos. Je hoort van veel mensen klachten ect ect maar heb totaal geen pijn gehad!
    Ben ook super tevreden met het resultaat dat Dokter Christiano mij heeft gegeven.
    Ook de zusters in het ziekenhuis stellen je op je gemak. Het is een goeie ingreep geweest en werd met respect behandeld een dikke 10 dus!

    Behandeling: Borstvergroting

  8. Op 23 mei 2014 heb ik een bovenooglidcorrectie ondergaan bij Drs. Jairath. De operatie en verdoving waren pijnloos en de sfeer in de operatiekamer was gezellig.
    Het herstel liep voorspoedig en nadat de hechtingen, na een week, waren verwijderd zagen mijn oogleden er al prachtig uit.
    Na het verwijderen van de hechtingen heb ik nog wel een tijd last gehad van gezwollen oogleden in de ochtend.
    Ik ben nu 7 weken verder en ben erg tevreden met het resultaat en ik zal zeker het PCC Spaarne aanraden bij vrienden en bekenden.

    MB

    Behandeling: Bovenooglidcorrectie

  9. Ik ben nu 4 maanden verder.
    Alles is perfect genezen, en kan deze zomer heerlijk naar het strand en kan nu werkelijk alle kleding aan die ik maar wil.
    En iedereen zegt, wat zie je er fantastisch uit!. Nogmaals bedankt voor het resultaat!
    Groetjes Kim

    Behandeling: Buikwandcorrectie

  10. Stel je eens voor. Je kijkt om 10.00 uur ’s morgens op de klok en je kan niet verder. Pijn in je rug, nek en als ergste, de pijn onder je borsten van het gewicht. Dan moet je nog heel de dag! Dat was voor mij het moment om iets te laten doen aan de grootte van mijn borsten. Het team van PCC Spaarne heeft mij weer de kans gegeven om de dag door te komen zonder pijn en ongemak. Van maar liefst een H-cup naar een prachtige C-cup.

    Drs. Jairath heeft tijdens het intakegesprek uitvoerig de operatie besproken en de techniek. Alle tijd voor vragen. Op de dag van de operatie was de sfeer relaxed en gemoedelijk. Alles ging volgens schema en voor ik het wist, kwam ik weer bij en werd ik weer naar mijn kamer gereden. Alle verplegers waren vriendelijk en behulpzaam en na 2 dagen mocht ik alweer naar huis. Ik kan het moment nog goed herinneren dat ik voor het eerst het resultaat zag. Bang dat ik zou schrikken, maar het zag er ondanks de littekens goed uit. De arts heeft goed gekeken welke borstgrootte bij mijn lichaam past. Alles is in de juiste proporties.

    Na de operatie was er 2 keer een follow-up en nu ben ik eindelijk klaar na 7 weken. Uiteraard moet je de operatie niet onderschatten, maar het is mij niet tegengevallen. Zou het zo weer doen.

    Nogmaals wil ik drs. Jairath en zijn team hartelijk bedanken. Blij dat ik de stap heb gezet, enthousiast over het resultaat en het belangrijkste geen pijn meer! Ik kan iedereen deze kliniek aanbevelen, fijne informele sfeer met tijd voor patiënt en de vele vragen die je zou kunnen hebben. Ik heb een goede uitleg gekregen over het hele proces en uitstekende nazorg. Bedankt!

    Vanessa (33 jaar)

    Behandeling: Borstverkleining

  11. Ik heb geen borstvergroting ondergaan, maar een tepelcorrectie aan beide borsten. Ik had ingetrokken tepels en ben in februari/maart geholpen door dr. Christiano. Het resultaat is goed. Ik ben erg tevreden. Helaas kreeg ik in mijn linkerborst een fikse infectie, maar door het zorgvuldige optreden van dr. Christiano is dit helemaal goedgekomen. Bij deze mijn complimenten voor dr. Christiano. Het is een vriendelijke man, die rust en kennis uitstraalt en je op je gemak laat voelen.

    Behandeling: Borstvergroting

  12. Vorige week, 11 Maart 2013, ben ik geopereerd. Mijn buikspieren zijn verstevigd en overtollige huid is verwijderd. Ik ben nu al zeer tevreden met het resultaat, terwijl het pas een week geleden is. Waar ik ook zo enorm tevreden mee ben, is hoe ik ontvangen,behandeld en verzorgd ben. En voor alles was een oplossing. Ik had aangegeven dat ik van narcose heel erg ziek word. Komt goed mevrouw, daar weten we wat voor, we dienen je wat toe tijdens de operatie. Ook rollende aderen maakt niet uit, wij hebben daar iemand voor, zeldzaamheid dat die mis prikt. Normaal wordt er bij mij zeker 3 keer misgeprikt, bij een operatie, en ja hoor in een keer goed. De verzorging in het ziekenhuis was super goed, ben 3 nachtjes gebleven, alle zusters en broeders hebben goed voor me gezorgd. Maar wat ik vooral nog wil doen is Dokter Jairath enorm bedanken, voor een prettiger leven dat ik tegemoet ga. Omdat hij mijn vier maanden zwandersschapsbuik omgetoverd heeft tot een mooie platte buik die bij mijn leeftijd past. Ik ben 34 en moeder van twee jongens van 7 en 9 jaar oud. Waar ik als ik hersteld ben weer lekker mee kan zwemmen en naar het strand kan, zonder de opmerkingen van mensen die ik ken te krijgen, wat leuk krijgen jullie nog een kindje.
    Mensen van het Spaarne, allen bedankt!

    Behandeling: Buikwandcorrectie

  13. Een borstvergroting. Ja, dat is iets wat ik al jaren wilde. Maar ja, de timing leek nooit goed. Tot dit jaar. Ik wilde graag in een ziekenhuis geopereerd worden en ik had goede verhalen gehoord over PCC Spaarne. Ik werd geholpen door Dr. Jairath. We hadden meteen een goede klik en het voelde vertrouwd, zowel met Dr. Jairath als met de rest van het team. Ik kon al mijn vragen stellen en kreeg een duidelijk antwoord. Tijdens dat eerste consult heb ik daarom meteen besloten de operatie in te plannen.
    Toen de dag van de operatie naderde, vond ik het best spannend allemaal. Gelukkig werd ik heel goed opgevangen. Ik vond het ook erg fijn dat ik op de kamer lag met een vrouw die ook een cosmetische ingreep kreeg. Voor de operatie zag ik Dr. Jairath nog even en heeft hij de boel afgetekend. Daarna ben ik vrij snel in slaap gevallen. Toen ik wakker werd, stonden twee hele aardige verpleegkundigen naast mij en werd ik snel naar mijn kamer gebracht.
    De pijn viel me wel tegen. Jeetje zeg, dat was niet mis, maar ik probeerde te denken aan het resultaat. Eindelijk borsten! Omdat ze na de operatie geheel ingetapet zijn, kan je nog niks zien. De volgende dag werd de tape eraf gehaald en om heel eerlijk te zijn… Ik vond het vreselijk. Twee grote bulten. Het voelde totaal buiten proportie (terwijl ik bijna de kleinste prothese heb). Gelukkig kon ik meteen bij Dr. Jairath terecht. Hij vertelde me even geduld te hebben en dat het nog erg gezwollen was. Van ‘niets’naar ‘iets’ was voor mij een behoorlijk heftige ervaring die ik totaal onderschat heb. Ik heb ook echt even de tijd nodig gehad om te wennen aan mijn nieuwe lichaam, maar inmiddels ben ik erg tevreden. Het kopen van mijn eerste bh heb ik met een vriendin gedaan en was een ontzettend emotioneel en prachtig moment. Wow, wat een rijkdom; borsten.
    Nogmaals dank aan Dr. Jairath en zijn team, zowel de voorzorg als de nazorg waren uitstekend.

    M.B. te H.
    16 december 2012

    Behandeling: Borstvergroting

  14. 2 mei 2012 was het zover, mijn borstvergroting zenuwachtig was ik niet (ik heb al eerdere operaties gehad) voor ik naar de ok werd gebracht kwam Drs.Jairath nog even lang om mij gerust te stellen en alles na te checken.
    Daarna naar de ok en daar stond de dokter al te wachten en het kon beginnen. Na de operatie naar de uitslaapkamer en dan naar zaal. De dokter kwam nog even langs die dag om te kijken of het goed ging als de nacht goed zou verlopen kan ik de volgende dag naar huis. De volgende dag kwam Drs.Jairath nog langs alles zag er goed uit en ik mocht naar huis. Rustig aan doen en na een week terug voor controle, nu nog 6 weken rustig aan doen en vooral de sport b.h dragen dag en nacht. Na die 6 weken zag het er keurig uit en nu shoppen voor mooie lingerie. Wat ben ik blij, het ziet er mooi uit, ik voel me nu echt vrouw met mooie borsten. Bedankt Drs.Jairath, Cindy en wie er nog meer bij geholpen hebben.

    mevr. K. uit Hillegom (44 jaar)

    Behandeling: Borstvergroting

  15. Na de bevalling van de tweeling heb ik hard gewerkt aan mijn buikspieren. Helaas bleef mijn buik hangen alsof het een leeg zakje was. Hierdoor durfde ik niet naar het zwembad met mijn kinderen.
    Na mijn operatie doe ik dat wel weer en kan ik ook weer strakke kleding aan.
    Mevrouw V uit Hoofddorp (32 jaar)

    Behandeling: Buikwandcorrectie

  16. Vanaf de allereerste gedachte, nu zo`n 1,5 jaar geleden, om wat aan mijn “4-maanden zwangerschapsbuik ” te doen, overgehouden na mijn 2-de en tevens laatste zwangerschap, was het dan eindelijk 10 juli `08! Ik onderging een buikwandcorrectie!
    Ik was er inmiddels helemaal klaar mee en klaar voor, ik had er echt zin in!
    Mijn herstel is zeer voorspoedig verlopen,ik heb helemaal geen pijn gehad en het resultaat overtrof mijn verwachting!
    Na 3 weken kon ik alweer aardig meedraaien. Nu bijna 8 weken later draait alles weer zoals het daarvoor draaide maar met een heel groot verschil ik ben wel anders dan daarvoor. Het is dat het niet meer nodig is maar ik zou het zo weer doen!
    Mijn oprechte dank voor de artsen,in mijn geval Dr. Jairath en het PCC Spaarne!
    Anoniem

    Behandeling: Buikwandcorrectie

  17. Eind mei 2008 was het eindelijk zover.Ik kreeg een bovenooglid correctie uitgevoerd door Drs. Jairath.
    Al een jaar lang was ik er mee bezig, zal ik het wel laten doen, zal ik niet laten doen.
    Na een fijn intake gesprek waar de dokter heel duidelijk vertelde wat de mogelijkheden waren besloot ik er voor te gaan.
    Na het lezen van allerlei ervaringen was ik op het ergste voorbereid.
    Niets is minder waar! De tranen biggelde over mijn wangen zo angstig was ik voor de gehele operatie.
    Wat een lieve man is Drs. Jairath! Na eerst ervoor te hebben gezorgd dat ik was gerustgesteld deed hij zelf de verdovingen. Wat viel dat mee zeg.
    Binnen 5 kwartier was ik klaar. Na een uurtje met een ijspack op te hebben gelegen mocht ik naar huis.
    Ik had preventief Arnica tabletjes geslikt. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik geen zwellingen had en slechts een klein beetje gele gloed bij mijn ooghoeken had.
    Ik heb mijn dokter gevonden en zal hem in de toekomst zeker vaker gaan bezoeken.
    Buiten het esthetische, is het zelfs zo dat mijn hoofdpijn veel minder is geworden en mijn wimpers weer prachtig omhoog krullen.

    Ik ben ontzettend tevreden met het natuurlijke effect en wil het iedereen aanraden.
    Mevrouw B.L wonende te Nieuw Vennep

    Behandeling: Bovenooglidcorrectie

  18. Op vrijdag 13 juni 2008 ben ik geopereerd in het Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne te Heemstede.
    Ik heb een bovenooglidcorrectie ondergaan aan beide oogleden.
    Goed voorbereid op de nare verdoving (dat had ik tenminste al vaak gehoord én gelezen) kwam ik in de operatiekamer bij dokter Jairath.
    Niet op de operatietafel maar in een comfortable “oogstoel”.
    De plastisch chirurg verdoofde zélf en ik vind verdovingen bij de tandarts in veel gevallen pijnlijker zijn dan deze “prikjes”.
    Met een muziekje op de achtergrond werd er in een ontspannen sfeer, waarin over koetjes en kalfjes werd gesproken, een uurtje aan de oogleden gesneden, overtollige huid verwijderd, bloedvaatjes dichtgebrand en gehecht. De chirurg vertelde (gelukkig niet te gedetailleerd) wat hij aan het doen was.
    Vervolgens werden de oogleden gekoeld met ice-packs en met een afspraak voor een week later mocht ik naar huis.
    Het advies was het de week na de operatie rustig aan te doen, en dat is ook het beste… er ontstonden zwellingen rond de ogen en die kregen alle kleuren van de regenboog.
    Toen de week voorbij was ging ik (wederom goed voorbereid) terug naar de kliniek om de hechtingen te laten verwijderen.
    Ik zette mij schrap voor verwijdering, niet nodig…. voor ik in de gaten had wat er gebeurde waren de strips eraf en de hechtingen eruit.. een zucht van verlichting.
    Het resultaat was al goed zichtbaar, en dr. Jairath vertelde dat het resultaat na 6 weken optimaal en dus nog beter zal zijn.
    Ik ben blij dat ik de ingreep heb doorgezet, en denk dat na die 6 weken ook alle klachten zoals “het zware” gevoel op de oogleden dat ik al jaren heb, helemaal verdwenen zullen zijn. En daar was het toch allemaal om begonnen….

    Bedankt !
    Mevrouw A.A. wonende te Heemstede:

    Behandeling: Bovenooglidcorrectie

  19. Nadat ik al in meerdere klinieken was geweest, waarbij altijd de twijfels waren, als er nu iets gebeurd tijdens de “slaapverdoving” of bij een “nabloeding” wat dan?
    Tot ik bij Dr Jairath terecht kwam, wat een verademing dacht ik, je wordt dus gewoon in een echt ziekenhuis behandeld door een echte anesthesist.
    Bij het eerste gesprek voelde dit zo vertrouwd, deze Dr Jairath heeft echt verstand van zaken. Ik heb/had een hele lelijke linkerzijde bij mijn borst na zeer veel schouderoperaties. Hier kreeg ik zo een eerlijk antwoord dat ik direkt besloot om deze operatie door Dr Jairath te laten uitvoeren.
    Zo gezegd zo gedaan, ik moest ook langs de afdeling anesthesie van het Spaarneziekenhuis in Hoofddorp ook een goed gevoel,
    dus vanaf dat moment de dagen aftellen, en die duren dan lang pffffff.

    14 Oktober: Het is zover! Vandaag is de dag dat ik zal veranderen en veel meer zelfvertrouwen zal krijgen. ’s Middags om half 3 was ik eindelijk aan de beurt, ik zag inmiddels iedereen voor een hamburger aan want ik was nog steeds nuchter natuurlijk.
    Op de operatiekamer werd ik voorbereid door een ongelofelijk leuk team, echt ik heb vele operaties achter de rug maar een goed team voel je direkt. Voordat ik in diepe roes raakte hebben we nog gelachen ook en ook Dr Jairath kwam nog langs om de boel even af te tekenen.

    15.40 werd er geroepen: Het is klaar en het resultaat is prachtig, ik natuurlijk gelijk spieken en echt het resultaat is overbluffend, ik had namelijk een hele deuk bij mijn linkerborst door mijn schouderoperaties en deze was geheel verdwenen! O ik kan die dokter Jairath wel zoenen echt wat was ik blij. Eindelijk ziet dat er na jaren eens normaal uit en 2 gelijke prachtige borsten, en dit was echt geen makkelijke ingreep omdat er bij mij te maken was met oud letsel en veel littekenweefsel.
    Ik raad echt iedereen die ik spreek die over een borstvergroting, correctie of wat dan ook deze kliniek aan, de veiligheid van een ziekenhuis de nazorg en de professionaliteit echt in een woord geweldig!!
    Daarbij wil ik de dames op de poli in Heemstede niet vergeten! Speciaal Cindy, altijd even aandacht voor je echt super mensen van PCC Spaarne!!
    Anoniem

    Behandeling: Borstvergroting

  20. Door een tip van een vriendin ben ik vorig jaar bij het PCC Spaarne terechtgekomen voor een laserbehandeling. Eerst kreeg ik een keurig intakegesprek door de chirurg en een proefbehandeling door de behandelaar, Louise. Ik hoefde niet meteen te beslissen, eerst maar even kijken hoe mijn huid er op reageerde. Eigenlijk wist ik al dat ik graag mijn bikinilijn wilde laten behandelen, maar door de proefbehandeling die niet tegenviel was ik overtuigd. Er gold bovendien een aantrekkelijke aanbieding, ik zou de oksels er gratis bij krijgen!!
    Ik ben in totaal 4 keer geweest waarbij zowel de bikinilijn en oksel behandeld is. Er moeten 6 weken tussen de behandeling zitten, dus enig geduld is nodig. Louise is erg flexibel met haar tijden, zodat ik na werktijd langs kon rijden en na een halfuurtje weer weg, dus zo gepiept. De behandeling is niet heel pijnlijk, maar af en toe bijt je wel even op je tanden. Het is handig dat Louise je dan gewoon even aan de praat houdt, zodat je afgeleid bent. Het brandt even na, maar door een ijspack is dat binnen 5 minuten weg. Mijn huid reageerde erg goed, ’s avonds had ik nog wat rode plekken, maar binnen een dag trok dit weg en het irriteerde niet. Nu is inmiddels zo’n 90% haar bij mijn bikinilijn weg en iets minder bij mijn oksels, zo’n 80%. Echt ideaal om nu op vakantie te gaan of naar het strand!!! Geen rode uitslag meer, de haartjes zijn dun geworden en bijna niet te zien, dus af en toe moet je er gewoon aan denken om je even te scheren!
    Ik ben erg tevreden over het resultaat en de service en kan iedereen aanraden: als je nog twijfelt en je hebt het geld er voor over: DOEN!
    Mw. G.

    Behandeling: ontharing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Acties

Bekijk onze actuele acties Huidige acties

Deel deze pagina

Volg PCC Spaarne via:

Ervaringen