Postoperatieve beha

Voor een mooier, sneller en minder pijnlijk genezingsproces is het dragen van de juiste compressiebeha gedurende 6 weken na uw borstoperatie essentieel.

Wij adviseren hiervoor de AVA compressiebeha van Carefix. Deze kunt u verkrijgen in onze kliniek en onze medewerksters zullen u graag assisteren bij de aanschaf hiervan.

AVA compressiebeha Carefix
AVA compressiebeha van Carefix.

De beha’s van Carefix hebben een naadloos ontwerp, dit biedt een natuurlijke en optimale compressiedruk en vermindert het risico op postoperatieve complicaties. Dankzij de verschillende compressiezones bieden deze postoperatieve beha’s een optimaal evenwicht tussen compressie en comfort tijdens het dragen en het gehele genezingsproces.

Alle compressiebeha’s van Carefix zijn voorzien van een voorsluiting. Dit om de de huid te ondersteunen en om beweging en oprekking hiervan te minimaliseren.
De brede, naadloze geribde band onder de borst, zorgt voor de juiste compressie voor de borst en de correcte positionering van de beha.
Het zachte elastische materiaal is in vier richtingen rekbaar, dit verzekert een ondersteunende pasvorm voor de gezwollen en gevoelige borst direct na de ingreep, alsmede in de verdere stadia na de ingreep.

De beha’s mogen op 40 graden en in een waszak gewassen worden en kunnen in de droger op een lage temperatuur worden gedroogd.

 

AVA compressiebeha van Carefix.

Postoperatieve beha