Postoperatief drukcorset

Voor het behalen van een optimaal esthetisch resultaat van uw buikcorrectie, is het essentieel om gedurende 6 weken na uw ingreep correcte compressiekleding te dragen. Dit zorgt voor een sneller en pijnlozer genezingsproces. Het verkleint het risico op oedeem en biedt de huid de juiste gelijkmatige druk, hetgeen de genezing van de wond optimaliseert en huidplooien voorkomt. 

Wij adviseren hiervoor de Marena compressiekleding. Deze kunt u verkrijgen in onze kliniek en onze medewerksters zullen u graag assisteren bij de aanschaf hiervan.

Marena drukcorset

Marena compressiekleding is gemaakt van een hoogwaardige, in vier richtingen rekbare, microfiber stof en biedt hierdoor consequente, comfortabele en medisch kwalitatieve compressie. De microfiber stof is behandeld met een anti-microbiële werking, genaamd SILVADUR™. Dit voorkomt groei van veel voorkomende bacteriën. Tevens zorgt het voor een betere barrière tegen infecties en dus voor een beter klimaat voor herstel.

Het materiaal is vervaardigd van hoogwaardige en ultra zachte Soft Lycra® garen, dat voor een langdurig hoog draagcomfort zorgt. De Soft Lycra® garen is omwikkeld met Tactel Nylon® voor een gladde en flexibele pasvorm.

Alle medische compressieproducten van Marena bieden de huid bescherming tegen schadelijke stralen met een UPF50. Deze bescherming draagt bij aan een beter herstel van onder andere het litteken.

De drukpakken mogen op 40 graden en in een waszak gewassen worden en kunnen in de droger op een lage temperatuur worden gedroogd.

Postoperatief drukcorset