Microneedling therapie

De topbehandeling voor intensieve huidverbetering!

Ergert u zich aan de zichtbare onregelmatigheden in uw huid, bent u toe aan huidverbetering of wilt u een mooiere, stevigere huid? Dan is Microneedling een aanrader.

Wat is het en hoe werkt het?

De GoldPen van Dermica is het meest professionele systeem op het gebied van Microneedling. De huidtherapeut gebruikt zeer fijne naaldjes om gecontroleerd microwondjes in de bovenste huidlaag te maken. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. Deze wondjes zijn niet zichtbaar, maar prikkelen de huid om het natuurlijke herstelproces te activeren.

Microneedling verhoogt de opname van actieve ingrediënten in de diepere huidlagen. Door de behandeling wordt de huid optimaal aan het werk gezet met als resultaat een langdurig zichtbare huidverbetering. Tijdens de behandeling worden ook voedende hulpstoffen in de vorm van Dermica Solutions ingebracht. Dit zijn oplossingen met hoogwaardige werkstoffen in hoge concentraties. Denk hierbij aan hyaluronzuur, vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten.

Resultaat

Met 1 behandeling krijgt de huid een intensieve boost en een directe opfrissing. Voor een optimaal en langdurig resultaat wordt een kuur van gemiddeld vier tot zes behandelingen aangeraden. Het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van leeftijd, huidconditie en het te behandelen huidprobleem.

Voor wie is het?

Deze behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Heeft u last van een of meer van onderstaande huideigenschappen, dan is een behandeling met Microneedling aan te raden:

  • Fijne lijntjes
  • Contourverbetering
  • Verouderde huid
  • Acne (littekens)
  • Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Grove huidstructuur/vergrote poriën

Wanneer wordt deze behandeling afgeraden?

Niet iedereen komt in aanmerking voor een microdeedling behandeling. Is er sprake van onder meer actieve huidinfecties, bloedstollingsproblemen, chronische huidaandoeningen, slechte wondgenezing, ernstige zonverbranding, eczeem, psoriasis, gezichtswratten of verdikte moedervlekken, dan zal een behandeling worden afgeraden. Een specialist kan eventueel een alternatieve huidbehandeling voorstellen.

Microneedling therapie