Links

Meer informatie over plastisch cosmetische chirurgie

Plastisch Cosmetische Chirurgie is een serieus vakgebied. Onze chirurgen zijn aangesloten bij beroepsverenigingen en volgen regelmatig diverse nascholingscursussen, zodat u altijd kunt rekenen op de laatste technieken. Hieronder vindt u een aantal links met meer informatie over plastisch cosmetische chrirugie.

Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie is de beroepsvereniging waarbij de in Nederland geregistreerde plastisch chirurgen zijn aangesloten. De NVPC voert bij aangeloten plastisch chirurgen visitaties uit met als doel de kwaliteit van de behandelingen zo hoog mogelijk te houden.

Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
De NVEPC website van de vereniging van plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in esthetische plastische chirurgie, in het dagelijks gebruik vaak cosmetische plastische chirurgie genoemd. Cosmetische chirurgie is dat deel van de plastische chirurgie dat zich bezighoudt met het herstel van uiterlijke onvolkomenheden van aangezicht, borst(en), buik en of ledematen. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld een te grote of scheve neus, overhangende oogleden, tekenen van (vervroegde) ouderdom door slapte van (delen) van het gezicht, de hals, en/of voorhoofd. Borsten kunnen ongewenst afwijkend zijn met betrekking tot vorm en/of volume (te kleine, te grote of hangende borsten). Zelfs niet-chirurgische behandelingen als huidverjonging middels laser of chemische peelings, en botox zijn zaken waar deze medisch specialisten u over kunnen adviseren en/of behandelen.

Plink the Plastic Surgery Link
Dit is het gedeelte van de website van de NVPC waarop allerlei plastisch chirurgische links zijn verzameld. Dit gedeelte is engelstalig en bevat een grote verscheidenheid aan buitenlandse links.

The International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)
Deze internationale organisatie geeft jaarlijks bijscholingen en organiseert congressen voor plastisch chirurgen wereldwijd. Voor patiënten biedt deze engelstalige site nuttige informatie over de verschillende ingrepen.

Mentor
Mentor staat wereldwijd bekend als een van de meest betrouwbare fabrikanten van borstprothesen. Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne werkt met Mentor borst prothesen.


Overige links met samenwerkende bedrijven

Transpaarne Holding
Transpaarne Holding is een aan het Spaarne Gasthuis gelieerde onderneming, die zich richt op het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve zorgproducten en -diensten.

Links