Masterclass Injectables bij Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

Op dinsdag 16 februari j.l. vond er een Masterclass IMasterclass Injectables bij Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarnenjectables plaats bij Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne. De Masterclass werd gegeven door Dr. Christoph Martschin, senior consultant en dermatoloog uit Stockholm, Zweden. Artsen leerden hier de laatste technieken op het gebied van injectables. Skinboosters voor behandelingen van het gezicht, de hals, het decolleté en spectaculaire verbetering van verouderde handen. De skinboosters geven een betere textuur en glans van de huid.

Een injectable behandeling met Restylane Skin Boosters™ voor de dunne beschadigde huid van het decolleté en de hals, geeft een strakkere huid die in betere conditie is. Ook de huid van de handrug kan sterk verbeteren na behandeling, waardoor rimpelige huid verdwijnt en meer volume krijgt. Beide behandelingen geven een jongere uitstraling van de huid door een langdurige hydratatie met een hyaluronzuur, van binnenuit.

De behandeling gaat in stapjes: eerste consult en een behandeling, na 4 weken een 2e consult met 2e behandeling en eventueel correctie van ondergecorrigeerde gebieden, na 8 weken een 3e behandeling gevolgd door een follow up na 3 maanden. Het resultaat van de behandelingen kan tot 24 maanden aanhouden.

Uiteraard bent u van harte welkom bij onze plastisch chirurgen voor behandelingen met toxines tegen dynamische rimpeltjes, voor injectables om volumeverlies te behandelen en voor skinboosters om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Maak gerust een afspraak met een van onze plastisch chirurgen voor een consult om uw persoonlijk behandelplan op te stellen.