Onze Kliniek

Persoonlijk en vertrouwd
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne (pccpaarne.nl) is een gerenommeerde privékliniek binnen het Spaarne Gasthuis.
Onze kliniek bestaat sinds 2005 en vanaf december 2007 zijn wij gevestigd in het Gezondheidscentrum Heemstede, het voormalige Spaarne Gasthuis in Heemstede. Onze kliniek combineert de veiligheid van het ziekenhuis, met de service en aandacht van een privékliniek. Kortom: persoonlijk en vertrouwd, met de veiligheid van het ziekenhuis.

Wachtkamer

Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

Het ontstaan van PCC Spaarne
Plastisch chirurgen drs. R.A. Christiano en drs. D. Jairath zijn beiden werkzaam in het Spaarne Gasthuis. Daar bleek dat, door de veranderingen in het zorgstelsel en ten gevolge daarvan de veranderingen in de verzekerde pakketten, steeds meer ingrepen niet meer werden vergoed. Omdat de behoefte aan deze ingrepen blijft bestaan, hebben zij Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne opgericht.

Procedure plastisch cosmetische chirurgie
Nadat u telefonisch of per email een afspraak voor een consult heeft gemaakt, bezoekt u onze kliniek op de derde verdieping van het Gezondheidscentrum Heemstede. Een van de plastisch chirurgen, onze cosmetisch arts of onze huidtherapeute, ontvangt u vervolgens in de spreekkamer en bespreekt uw wensen ten aanzien van een ingreep of behandeling. In sommige gevallen is een tweede afspraak nodig. Of wanneer u zelf later nog vragen heeft is het soms prettig om nog een tweede afspraak te maken.

In het geval van een operatie onder narcose, ontvangen wij u op de dag van de operatie op de afdeling dagverpleging in Hoofddorp of op de afdeling Plastische Chirurgie wanneer een overnachting noodzakelijk is. Onze officemanager informeert u voorafgaand aan de operatie hierover.

Procedure Laserbehandeling
Laserbehandelingen vinden plaats in de speciaal ingerichte laser-ruimte in onze kliniek in Heemstede. U wordt behandeld door onze HBO gediplomeerde huidtherapeut. Voordat u de eerste laserbehandeling ondergaat, heeft u altijd een intake-gesprek en kan eventueel een proefstukje worden behandeld.

Onze Kliniek