Onze Kliniek

Persoonlijk en vertrouwd
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne (pccpaarne.nl) is een gerenommeerde privékliniek aanvankelijk binnen het Spaarne Gasthuis.
Onze kliniek bestaat sinds 2005 en vanaf december 2007 zijn wij gevestigd in het voormalige Spaarne Gasthuis in Heemstede, sinds 2021 het Gezondheidscentrum Heemstede genaamd. Onze kliniek combineert de veiligheid van het ziekenhuis, met de service en aandacht van een privékliniek. Kortom: persoonlijk en vertrouwd, met de veiligheid van het ziekenhuis.

Wachtkamer

Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

Het ontstaan van PCC Spaarne
Plastisch chirurgen drs. R.A. Christiano en drs. D. Jairath waren destijds beide werkzaam in het Spaarne Gasthuis. Daar bleek dat, door de veranderingen in het zorgstelsel en ten gevolge daarvan de veranderingen in de verzekerde pakketten, steeds meer ingrepen niet meer werden vergoed. Omdat de behoefte aan deze ingrepen blijft bestaan, hebben zij Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne opgericht.

Procedure plastisch cosmetische chirurgie
Nadat u telefonisch of per email een afspraak voor een consult heeft gemaakt, bezoekt u onze kliniek op de derde verdieping van het Gezondheidscentrum Heemstede. Een van de plastisch chirurgen of onze huidtherapeute, ontvangt u vervolgens in de spreekkamer en bespreekt uw wensen ten aanzien van een ingreep of behandeling. In sommige gevallen is een tweede afspraak nodig. Of wanneer u zelf later nog vragen heeft is het soms prettig om nog een tweede afspraak te maken.

In het geval van een operatie onder narcose zal ons secretariaat u informeren op welke afdeling u wordt opgenomen.

Procedure Laserbehandeling
U wordt behandeld door onze gediplomeerde huidtherapeut. Voordat u de eerste laserbehandeling ondergaat, heeft u altijd een intakegesprek en kan eventueel een proefbehandeling plaatsvinden.

Onze Kliniek