Algemeen

wachtruimte Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne HeemstedeWat kunt u verwachten in onze kliniek?

De meeste plastisch cosmetische behandelingen en alle injectable- en huidtherapeutische behandelingen die wij aanbieden worden verricht in onze kliniek in Heemstede. Wij kunnen hier alle zogenoemde ‘dagbehandelingen’ verzorgen, waarbij we u een prettige en rustige omgeving bieden met de veiligheid van het Spaarne Gasthuis.

Hoe werkt het?

Nadat u met uw plastisch chirurg, cosmetisch arts of huidtherapeut de intakeprocedure heeft doorlopen, wordt een afspraak voor behandeling gepland. Indien van toepassing, vragen wij u vooraf een vragenlijst in te vullen, zodat we uw medische voorgeschiedenis kennen en we hiermee met verdoving en nabehandeling rekening kunnen houden.
U krijgt vooraf duidelijk te horen op welk tijdstip u verwacht wordt en of u wel of niet nuchter moet blijven voorafgaand aan de behandeling.

Verzorging

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke behandeling en de daarbij behorende verzorging. Wij zorgen dat u op een rustige en comfortabele wijze kunt bijkomen van uw behandeling. De kliniek zorgt ondermeer voor een badjas, handdoeken en slippers. Wel dient u bij sommige behandelingen zelf ervoor te zorgen dat u nazorgmateriaal voor thuis hebt. U kunt dit bestellen bij de kliniek. Als er speciale nazorgmaterialen nodig zijn bij uw behandeling, dan informeren wij u hierover bij het intakegesprek.

Bezoek

De kliniek adviseert om bij een dagbehandeling geen bezoek te ontvangen. Veel mensen ervaren het als erg prettig om rustig bij te komen, zonder aanwezigheid van goed bedoeld bezoek. Wel adviseren wij bij sommige behandelingen, dat er iemand is die u kan ophalen na de behandeling. Bijvoorbeeld na ooglid- en oorcorrecties is het verstandig om niet zelf te rijden

Algemeen