Algemeen

wachtruimte Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne HeemstedeWat kunt u verwachten in onze kliniek?

De meeste plastisch chirurgische behandelingen alsmede alle injectable- en huidtherapeutische behandelingen die wij aanbieden, worden verricht in onze kliniek in Heemstede. Wij kunnen hier alle behandelingen onder locale anesthesie verzorgen, waarbij we u een prettige en rustige omgeving bieden.

Hoe werkt het?

Nadat u met uw plastisch chirurg of huidtherapeute de intakeprocedure heeft doorlopen, wordt eventueel een afspraak voor behandeling gepland. Indien van toepassing, vragen wij u vooraf een vragenlijst in te vullen, zodat we uw medische voorgeschiedenis kennen en hiermee met verdoving en nabehandeling rekening kunnen houden.
U krijgt vooraf duidelijke informatie over het tijdstip van de behandeling, hoe laat u wordt verwacht en of u wel of niet nuchter moet zijn voorafgaand aan de behandeling.

Verzorging

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke behandeling en de daarbij behorende verzorging en aandacht. Wij zorgen dat u op een rustige en comfortabele wijze kunt bijkomen van uw behandeling. Na sommige operaties dient speciale postoperatieve kleding te worden gedragen. Bij het intakegesprek zullen wij u hierover informeren. U kunt deze kleding desgewenst in onze kliniek bestellen.

Brengen/halen

Wij adviseren bij operatieve behandelingen, dat er iemand is die u kan ophalen na de behandeling. Na dergelijke ingrepen is het niet verstandig om zelf te rijden.

Algemeen