Verscherpte gedragsregels en hygiëne-voorwaarden binnen Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne ter preventie van infectie Coronavirus

Algemene voorwaarden

Alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar die naar de kliniek komen, zijn verplicht een mondkapje te dragen. Dit gaat in vanaf zaterdag 3 oktober 2020.

 1. Gedragsregels en hygiëne-voorwaarden worden in de kliniek en op de website duidelijk kenbaar gemaakt en gecommuniceerd bij het maken van telefonische afspraken. 
 2. Er geldt een geen hand schudden beleid” in de kliniek. 
 3. Bij binnenkomst wordt u verzocht eerst de handen te wassen èn te desinfecteren met handalcohol.
 4. Er wordt zoveel mogelijk op afspraak gewerkt. Indien u voor een verrichting of behandeling komt, wordt u een dag van tevoren gebeld voor een intake om de gedrags- en hygiëne-regels te bespreken: 
  1. Om navraag te doen of u geen gezondheidsklachten heeft. Indien u klachten heeft zoals hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, koorts, benauwdheid en/of diarree wordt u niet behandeld evenals wanneer u in de thuisomgeving iemand hiermee heeft. 
  2. U wordt verzocht niet vroeger in de kliniek te komen dan noodzakelijk en om alleen te komen (zonder partner of kinderen). 
  3. Er wordt bij voorkeur per pin of contactloos betaald. Bij contante betaling kan uitsluitend met gepast geld worden betaald. 

Op de dag van uw consult, behandeling of operatie

 1. Indien u klachten heeft zoals hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, koorts, benauwdheid en/of diarree mag u niet naar de kliniek komen. Dit geldt eveneens wanneer iemand in uw thuisomgeving deze klachten heeft. 
 2. Indien u onlangs bent teruggekomen uit een besmet gebied of land, dan verzoeken wij u dit direct bij binnenkomst aan ons te melden.
 3. U komt alleen naar de kliniek. Begeleiders worden niet toegelaten; zij worden verzocht beneden in het restaurant plaats te nemen of elders te wachten. 
 4. Er geldt een geen hand schudden beleid” in de kliniek. 
 5. U wordt verzocht niet vroeger of later in de kliniek te komen dan op het tijdstip van uw afspraak.  
 6. Bij binnenkomst wordt een afstand van 1,5 meter in acht genomen t.a.v. de balie-medewerksters en andere bezoekers.
 7. Bij binnenkomst wordt aan u gevraagd of u klachten heeft zoals hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, koorts, benauwdheid en/of diarree. Indien dit het geval is wordt u verzocht direct te vertrekken. 
 8. Bij binnenkomst dient u uw jas op te hangen op de kapstok en vervolgens op het toilet de handen te wassen en met handalcohol te desinfecteren. U bent verplicht dit te doen.
 9. In de wachtkamer dient u zich te houden aan de minimale afstand van 1,5 meter en plaats te nemen op de daarvoor bestemde stoelen. 
 10.  U wordt verzocht eventueel gebruikte koffie- of theebekers zelf te deponeren in de gereedstaande afvalbak in de wachtkamer.
 11. Na het consult en/of de behandeling wordt u verzocht zo snel mogelijk de kliniek te verlaten.

Heemstede, April 2020

Verscherpte gedragsregels en hygiëne-voorwaarden binnen Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne ter preventie van infectie Coronavirus