Behandelingen ziekenhuis

Wat kunt u verwachten in het ziekenhuis?

Er zijn behandelingen waarbij een of twee overnachtingen nodig zijn. Deze doen wij niet in de kliniek, maar daarvoor maken wij gebruik van de mogelijkheden voor verpleging in het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Behandelingen waarbij een overnachting nodig is, zijn bijvoorbeeld een buikwandcorrectie, een borstvergroting of een voorhoofdslift.

NIAZ geaccrediteerd

Het Spaarne Gasthuis is NIAZ-geaccrediteerd. NIAZ is het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg. Het NIAZ ontwikkelt normen op het gebied van kwaliteit en toetst of zorginstellingen hieraan voldoen. Het Spaarne Gasthuis wil haar patiënten de best mogelijke zorg leveren.

Tevens is het Spaarne Gasthuis in de Elsevier beoordeeld als één van de winnaars van de “Beste Ziekenhuizen 2016”. Het behaalde de hoogst mogelijke score en is in het onderzoek in de top vijf geëindigd. Het Spaarne Gasthuis presteert net als voorafgaande jaren maximaal als het gaat om patiëntgerichtheid. Dit jaar is ook de maximale score voor ‘beste medische zorg’ behaald. Klik op het plaatje hieronder om het hele onderzoek te lezen:

beste_ziekenhuizen_2016

Hoe werkt het?

Op de dag van de ingreep wordt u opgenomen op de afdeling Plastische chirurgie (E2) van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp, waarna de anesthesist u bezoekt. Ook komt de plastisch chirurg waarmee u de intake procedure heeft doorlopen bij u langs. Hij is ook degene die de ingreep zal verrichten. Indien u dan nog vragen heeft kan hij deze nog beantwoorden.
Voorafgaand aan de behandeling zal u gevraagd worden een vragenlijst in te vullen en zal er, zo nodig, in het laboratorium bloed worden afgenomen. Ook hebben wij voor u afspraken gemaakt voor een anesthesie- en opnamegesprek.

Voorzieningen

U wordt op een één- of tweepersoonskamer opgenomen. U heeft televisie op de kamer, een koelkastje en een afsluitbaar kastje. Het is raadzaam om uw eigen mobiele telefoon mee te nemen, zodat u makkelijk bereikbaar bent. Tegen betaling is het eventueel mogelijk om een telefoonaansluiting van het ziekenhuis te gebruiken.

Bezoektijden

U kunt na de operatie bezoek ontvangen op de afdeling.
De tijden zijn: maandag t/m zondag van 14.00 – 16.30 uur en 18.30 – 20.00 uur.
Het is mogelijk dat de afdeling in overleg met de cliënt de bezoektijden aanpast.
Met de afdeling kunt u ook afspraken maken als u op een afwijkende tijd een bezoek wilt afleggen. Het telefoonnummer is: 023-224 65 12.s

Behandelingen ziekenhuis