Behandelvoorwaarden

Instemming vooraf

Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne gaat zorgvuldig om met de mogelijkheden die plastische en cosmetische chirurgie kan bieden. Veel is mogelijk, maar een ingreep is niet altijd de oplossing. Uiteraard willen wij graag voldoen aan de wensen van cliënten, maar we willen ook dat onze cliënten tevreden zijn. Ons medisch team geeft u dan ook graag oprecht advies over behandelingen, de voor- en nadelen of zelfs de risico’s. In enkele gevallen kan het zelfs zo zijn, dat een behandeling wordt afgeraden.

Jongeren

Ook jongeren zijn bij ons van harte welkom. Maar ben je nog onder de 18 jaar, dan willen wij wel graag toestemming van een ouder of voogd, voordat wij tot een eventuele behandeling overgaan.

Behandelovereenkomst

Het besluit om een plastisch chirurgische ingreep te laten doen, wordt niet lichtvaardig genomen. U heeft er goed over nagedacht en wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat het resultaat van de behandeling voldoet aan uw verwachting. Samen hebben wij de behandeling doorgesproken en bepaald wat wel of niet mogelijk was. Om er zeker van te zijn dat er in de procedures geen stappen worden overgeslagen en de afspraken tussen cliënt en behandelend specialist wederzijds zijn begrepen, vragen wij cliënten voorafgaand aan de behandeling een behandelvoorwaarden te tekenen.

Een voorbeeld van deze overeenkomst kunt u hier downloaden: behandelovereenkomst

Acties

Bekijk onze actuele acties Huidige acties

Deel deze pagina

Volg PCC Spaarne via:

Behandelvoorwaarden