Betalingsmogelijkheden

Hoe kunt u betalen?

Betalingsmogelijkheden plastische chirurgie

Wij bieden onze cliënten de mogelijkheid om de betaling via een bankoverschrijving te laten geschieden of ter plaatse in de kliniek per PIN of contant te betalen. Welke keuze van betalen u ook maakt, de betaling dient geschied te zijn uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de ingreep.
Betalingen per creditcard zijn bij ons niet mogelijk.

Duidelijkheid

De kosten voor een behandeling worden vooraf met u besproken. Wij houden van duidelijkheid en de op de website genoemde prijzen zijn de prijzen voor de totale behandeling. U ontvangt dus achteraf geen rekeningen voor extra narcose-kosten of verblijfskosten. Indien u dit wenst, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Ook wanneer er extra kosten zijn, bijvoorbeeld voor de aanschaf van hulpmiddelen, zoals een steunende BH na een borstcorrectie of een elastische broek na liposuctie of buikwandcorrectie, overleggen wij deze van tevoren met u.

Betalingsmogelijkheden Injectable-, huidverbetering- en laserbehandelingen

Injectable-, huidverbetering- en laserbehandelingen dienen direct na iedere behandeling te worden voldaan. Wij verzoeken u hiervoor in de kliniek gebruik te maken van betaling per PIN of contant.

Bankgegevens Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

Bankrekeningnummer:
Voor betalingen vanuit het binnen- en buitenland: IBAN: NL23 RABO 0157 2198 60, t.n.v. Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne, Heemstede.
Wilt u zo vriendelijk zijn om bij bankoverschrijvingen uw factuurnummer te vermelden.

Termijnbetalingen

Helaas kunnen wij u niet de mogelijkheid aanbieden om ingrepen of behandelingen in termijnen te betalen.

Betalingsmogelijkheden