Maatregelen non-Covid Zorg

Aangepast mondkapjesbeleid per 28.6.2021:

  • Bezoekers hoeven in de publieke ruimte van onze kliniek geen neus-mondmasker meer te dragen. De 1,5 meter regeling geldt nog steeds.
  • In de spreek- en behandelkamers, waarin het bij eventueel onderzoek niet lukt om 1,5 meter afstand te houden, is het dragen van een neus-mondmasker verplicht. Dit geldt voor zowel de cliënt als voor de zorgverlener.
  • Bezoekers komen alleen en niet te vroeg.

Als kliniek voor plastisch cosmetische chirurgie neemt Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de actieve bestrijding van het Corona-virus (COVID-19). De veiligheid en de gezondheid van onze cliënten en medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.

Wij voeren onze werkzaamheden dan ook op aangepaste schaal en op veilige wijze uit, met inachtneming van de door de NVPC aangegeven kaders in de Leidraad in het kader van maatregelen Coronavirus preventie in de (esthetische) plastische chirurgie en binnen de door de NVCG aangegeven kaders in de Leidraad Cosmetische Geneeskunde COVID v3.0 cosmetisch artsen, die zich met name of deels bezighouden met cosmetische behandelingen.

Omdat uw en ons welzijn van het grootste belang is en niet in gevaar mag worden gebracht, zullen wij u bij het maken van een afspraak informeren over de gedragsregels en hygiëne-voorwaarden binnen onze kliniek ter preventie van infectie Coronavirus. Deze verscherpte gedragsregels kunt u hier alvast lezen en dienen strikt gehandhaafd te worden.

Wij danken u voor uw begrip en voor uw medewerking.

Maatregelen non-Covid Zorg