Cosmetisch arts KNMG

drs. Aleid Koppius, cosmetisch arts Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

drs. Aleid Koppius cosmetisch arts KNMG bij Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

Drs. Aleid Koppius is als cosmetisch arts KNMG aan onze kliniek verbonden.

Zij is gespecialiseerd in het uitvoeren van injectable behandelingen (fillers en Mesotherapie) voor mooiere gezichtscontouren, vollere lippen of minder lijntjes en rimpels.

Injectables kunnen een logische stap zijn voor vrouwen of mannen die niet toe zijn aan een facelift, maar wel graag een jeugdige en natuurlijke uitstraling willen behouden. Naast injectable behandelingen heeft Aleid zich ook toegelegd op het uitvoeren van laserbehandelingen en TCA-peelings.

Haar interesse voor het vak is gebaseerd op het motto “schoonheid; ieder op zijn of haar eigen manier”. Zij zal nooit streven naar een rimpelloos gezicht zonder uitstraling, maar juist naar een persoonlijke verfraaiing voor een fris en natuurlijk uiterlijk. Anders dan veel artsen, is zij terughoudend in het gebruik van producten om overcorrectie te voorkomen. Overcorrectie beïnvloedt helaas nog altijd het beeld van de cosmetische geneeskunde. Door goed te luisteren naar de behoeften van de cliënt en door middel van een persoonlijk behandelplan, kan zij vaak met minimale hoeveelheden een mooi en natuurlijk resultaat bereiken.

Aleid Koppius is na haar studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam,  in Londen opgeleid in de cosmetische vaardigheden.  Zij woont regelmatig masterclasses op het gebied van injectables bij om haar kennis en vaardigheden te blijven uitbreiden.

Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne, Drs. A. Koppius, lid van NVCGDrs. Aleid Koppius is BIG geregistreerd (nr.89916632101) en lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG) (http://www.nvcg.nl). De titel arts is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG).

 

Cosmetisch arts KNMG