Huidtherapeut

Nadine van Gijn

Nadine van Gijn

Nadine van Gijn

Binnen Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne is sinds 2015 Nadine van Gijn als huidtherapeut aan onze kliniek verbonden. Zij heeft de 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond.
Haar afstudeeronderzoek bestond uit een pilot-onderzoek bij het onderzoeksinstituut Skinwiser, initiatief van Dr. Jetske Ultee, te Rotterdam. Dit pilot-onderzoek was gericht op het mogelijk positieve effect van een cleanser met Terpinen-4-ol in vergelijking met een cleanser zonder Terpinen-4-ol io 3 acbe eb 3 rosacea.

Gedurende de opleiding heeft Nadine werkervaring opgedaan bij o.a. het Tergooi ziekenhuis in Hilversum, het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, de Feldbergkliniek & Parksanatorium in Duitsland en Huidtherapie Vermeijden in Haarlem.

Nadine is ook parttime actief bij Bergman Clinics in Bilthoven als huidtherapeut bij de MediSpa.

Zij staat geregistreerd bij het kwaliteitsregister Paramedici en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).

Huidtherapie bij Plastisc Cosmetisch Centrum Spaarnelogo kwaliteitsregister Paramedici

Huidtherapeut