Drs. D. Jairath

Drs. D. Jairath, Plastisch chirurg|PCCSpaarne.nl

Drs. D. Jairath, plastisch chirurg

Drs. D. Jairath is geruime tijd werkzaam geweest in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam en het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk. In het laatstgenoemde ziekenhuis heeft hij ruime ervaring opgedaan op het gebied van opvang en behandeling van slachtoffers met brandwonden.
Sinds oktober 2004 is drs. Jairath werkzaam in het huidige Spaarne Gasthuis te Hoofddorp, Haarlem, waar hij veel aandacht besteedt aan de reconstructieve chirurgie en handchirurgie.

Drs. Jairath is BIG geregistreerd (nr. 49043822601) en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Brandwondenzorg (NVBZ) en de International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). De titel arts is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG).

Hij is gespecialiseerd in het uitvoeren van borstcorrecties, zowel borstverkleining als borstvergroting, buikwandcorrecties en gelaatscorrecties, zoals een ooglidcorrectie, een wenkbrauwlift en een facelift. Ook laserbehandelingen en haarreductie vallen onder zijn supervisie. Tevens heeft hij zich toegelegd op injectablebehandelingen, ter vermindering van gezichtsrimpels.

drs. D. Jairath is lid van de Nederlande Vereniging voor Plastische Chirurgie, handchirurgie, reconstructieve en esthetische chirurgie.drs. D. Jairath is lid van de Nederlandse Vereniging van estetisch plastische chirurgiedrs. D. Jairath lid van de ISAPS

Drs. D. Jairath