Drs. R.A. Christiano

drs. R.A. Christiano, plastisch chirurg | PCCSpaarne.nl

drs. R.A. Christiano, plastisch chirurg

Drs. R.A. Christiano voltooide zijn specialisatie tot plastisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam. In 1991 zette hij de stap naar het huidige Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Daar heeft hij veel aandacht besteed aan de reconstructieve chirurgie en de handchirurgie.

Drs. Christiano is BIG geregistreerd (nr. 59020465001).  De titel arts is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG). Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC), de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (NVvH) en The American Society of Plastic Surgeons (ASPS).

Drs. Christiano is gespecialiseerd in het uitvoeren van borstcorrecties, zowel borstverkleining (mammareductie) als borstvergroting (mammaaugmentatie). alsmede een buikwandcorrectie, liposuctie, schaamlipcorrectie en gelaatscorrecties, zoals boven- en onderooglidcorrectie en wenkbrauwlift.
Tevens heeft hij zich toegelegd op injectable-behandelingen, ter vermindering van gezichtsrimpels en veroudering van het gelaat.

drs. R.A. Christiano is lid van de Nederlande Vereniging voor Plastische Chirurgie, handchirurgie, reconstructieve en esthetische chirurgie.drs. R.A. Christiano is lid van de Nederlandse Vereniging van estetisch plastische chirurgie

drs. R.A. Christiano is lid van Nederlandse Vereniging van HandchirurgieDrs. R.A. Christiano is lid van American Society of Plastic Surgeons

Drs. R.A. Christiano