Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen aan Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt telefonisch een afspraak maken via ons telefoonnummer 023 – 8907600.
Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Periodiek houden wij spreekuur op dinsdagavond tot 21.00 uur.

Indien u buiten deze openingstijden telefonisch een afspraak wilt maken is dit helaas niet mogelijk. Wel kunt u dan een e-mail versturen naar info@pccspaarne.nl. Geeft u in deze mail de gewenste ingreep aan en een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. U wordt dan op de eerstvolgende werkdag teruggebeld. Tevens kunt u ons contactformulier op de website invullen, wij nemen dan de eerstvolgende werkdag telefonisch contact met u op.

Om een afspraak te maken bij één van de plastisch chirurgen voor een cosmetische ingreep heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om in aanmerking te komen voor vergoeding van de behandeling?

Raadpleeg uw ziektekostenpolis indien u denkt dat u in aanmerking komt voor vergoeding van de ingreep.
Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne heeft overeenkomsten voor diverse vergoedingen van behandelingen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid.

Hoe lang is de wachttijd voor een eerste intakegesprek bij één van de plastisch chirurgen?

Meestal is een eerste intakegesprek binnen een week mogelijk, soms kan het voorkomen dat het door drukte iets langer duurt.

Hoe lang is de wachttijd voor een ingreep?

Afhankelijk van de ingreep zal deze zo snel mogelijk worden gepland in overeenstemming met uw wensen. Indien u voor de ingreep opgenomen moet worden in het ziekenhuis, kan het zijn dat u iets langer moet wachten dan voor een dagbehandeling. Een dagbehandeling kan over het algemeen binnen drie tot vier weken worden ingepland.

Worden alle behandelingen poliklinisch verricht?

Veel ingrepen kunnen poliklinisch worden verricht. Hiervoor biedt onze kliniek u een prettige en rustige omgeving aan waar u voor, tijdens en na de behandeling kunt verblijven. Wilt u meer weten over de behandelingen in onze kliniek? Ga dan naar de speciale pagina “Behandelingen”.

Voor welke behandeling is een ziekenhuisopname nodig?

Bij een aantal plastische ingrepen nemen wij u, omwille van uw veiligheid, liever in het ziekenhuis op. U moet dan bijvoorbeeld denken aan een buikwand- of borstcorrectie. Wilt u meer weten over behandelingen in het ziekenhuis? Ga dan naar de speciale pagina “Behandelingen”.

Veelgestelde vragen